S‘ha realitzat una gran inversió per aconseguir una explotació vitivinícola moderna amb un emparrat complet en parcel·les agrupades d’una grandària adequada perquè siguin rendibles. Altament professionalitzada, la producció, es gestiona directament amb l’assessoria de tècnics agrícoles i enòlegs.

En l’heretat es conreen les ja esmentades varietats de raïm autòctones del Penedès: Macabeu, Xarel.lo i Parellada i set varietats implantades, fruit de la constant innovació i experimentació dels vinicultors que han introduït i aclimatat amb èxit els ceps forans. Chenin blanc, Chardonnay, Moscatell, Frontignan i Moscatell de Alexandria, són les varietats de raïm blanc i Pinot noir, Cabernet Sauvignon i Merlot, les de raïm negre. Aquests últims ceps, no autòctons, són summament valorades i es venen directament a altres empreses per a l’elaboració dels seus vins.

El resultat de l’escrupolós treball col·lectiu que a través de l’any consisteix a podar, abonar, llaurar, sulfatar i vendimiar, és un cava elaborat amb la millor selecció del raïm de la finca que es va creant i cuidant en les diverses edificacions que constitueixen un perfecte complex agrícola i d’habitatges.